Terra Construcții

Decor heading

Societatea Terra Construcții, înființată în anul 1991, este recunoscută pe plan internațional în domeniul mobilei și al prelucrării lemnului.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri calitate și produse originale.

Terra Construcții execută o gamă diversă de scări interioare și exterioare pentru locuințe, din lemn de diferite esențe – brad, fag, stejar – din metal, dar și din combinații lemn-metal, produse de înaltă calitate care au reușit să se impună atât pe piața internă, cât și pe piața externă. Începând cu anul 2000 societatea și-a extins activitatea, asimilând în producție mobilier de grădină și mobilier de interior din lemn masiv.

  • scări interioare și exterioare din lemn, metal și combinații lemn-metal
  • producție de serie
  • scări la comandă (atipice)
  • placări scări beton

Dispunem de un laborator modern de încercări și teste, pentru ca toate produsele noastre să fie certificate și omologate după standardele în domeniu.

Ce ne definește?

Decor heading

Combinarea celor peste 30 de ani de experiență în prelucrarea lemnului cu cea mai recentă tehnologie ne ajută să proiectăm și să fabricăm scara, mobilierul sau ușa perfectă pentru casa dumneavoastră.

Garantăm manoperă de calitate și satisfacție deplină cu fiecare proiect pe care îl întreprindem pentru ca rezultatul final să fie un produs excepțional la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Tradiție și inovație

Decor heading

Prin inovație constantă și utilizarea celor mai noi tehnologii de vârf, suntem capabili să dezvoltăm continuu noi metode de construire a scărilor, a pieselor de mobilier sau a ușilor de interior.

Combinat cu manopera tradițională manuală, acest lucru ne permite să creăm detalii complexe de cea mai înaltă calitate.

Toate acestea pentru a vă livra mobila, ușa sau scara perfectă pentru locuința dumneavoastră.

Standarde care ne deosebesc

Ne luăm foarte în serios responsabilitatea pentru mediu și ne asigurăm că materia primă provine din surse legale și durabile.

Astfel, atunci când cumpărați un produs marca Terra Construcții vă veți putea bucura de un plus din frumusețea naturii, direct în minunata dumneavoastră casă.

Vă invităm să descoperiți ceea ce putem realiza pentru dumneavoastră sau să ne contactați dacă doriți să discutați un proiect sau aveți întrebări cu privire la produsele noastre durabile și certificate.